0000000
Uw auto , onze zorg. No cure no pay! 

Frank Muller

Wie ben ik, een jonge gedreven man van 36 met bijna 20 jaar ervaring binnen de autobranche. Op mijn 17e begonnen met de opleiding tot 2e autotechnicus en aansluitend doorgegaan voor 1e autotechnicus en APK keurmeester. Na 10 jaar in de werkplaats wilde ik meer uit mijzelf halen en mijn kennis op technische gebied gebruiken voor de commerciële kant van een autobedrijf.


Op mijn 26e begonnen als junior serviceadviseur, en snel doorkunnen stromen naar een volwaardige serviceadviseur. Hierbij heb ik veel klanten mogen helpen en begeleiden bij hun werkplaats bezoek. 


Uiteindelijk mijzelf mogen belonen met een functie als aftersales manager, hierbij verantwoordelijk geweest voor de volledige aftersales afdeling. Ook hierbij weer veel geleerd en hierdoor ook zelf weer stappen omhoog gemaakt. Na 2 jaar in deze functie vond ik dat het tijd was om het ondernemen wat meer in de vingers te krijgen, een eigen auto bedrijf blijft kriebelen. Ik ben in contact gekomen met een klein en jong auto bedrijf, dit auto bedrijf was opzoek naar iemand die het aftersales gedeelte wilde gaan opbouwen en begeleiden. Kan inmiddels zeggen dat ik tevreden kan zijn wat ik binnen dit bedrijf heb opgezet, op zowel aftersales als sales gebied. 


In de afgelopen 20 jaar veel gezien en veel geleerd, en met deze kennis besloten om voor mijzelf te gaan werken. 

Frank